Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iarnă adevărată în Bucegi, România: Când ajung nămeții și în Moldova? - VIDEO

© Sputnik / Владимир Иванов / Accesați arhiva multimediaОбстрел лавин на Транскавказской магистрали
Обстрел лавин на Транскавказской магистрали - Sputnik Moldova
Abonare
În noaptea de luni spre marți a nins abundent în munții Bucegi din România. Statul de zăpadă care s-a pus este atât de gros, încât salvamontiștii au alertat lumea să nu se aventureze în călătorii pe versanți

CHIȘINĂU, 25 oct — Sputnik. Iarna a ajuns în România, mai exact în regiunile montane. În noaptea de luni spre marți, Noaptea trecută, în Bucegi, a nins din abundență și fără încetare, zăpada proaspăt căzută ajunge pe alocuri la o jumătate de metru. Salvamontiștii avertizează că drumețiile sunt periculoase pentru cei care s-ar aventura în marșuri turistice pe o astfel de vreme.

"Pentru cei care nu se uita la meteo… în Bucegi azi e mult mai rău ca ieri. Nu vă riscați viața", a scris Salvamont Bucegi pe pagina sa de Facebook.

În același timp, meteorologii din Republica Moldova nu anunță precipitații sub formă de zăpadă în stânga Prutului, cel puțin, pe parcursul acestei săptămâni.

Dar începând de joi, vor cădea ploi, în special în raioanele de nord și de centru ale țării. Iar temperaturile vor varia noaptea între +1 și +4 grade Celsius, iar ziua între +6 și +17 grade Celsius. Mai cald va fi în zilele de joi, vineri și sâmbătă, în special în sudul Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0