Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Motivul halucinant invocat de cel care a înjunghiat o jurnalistă la Moscova

© Sputnik / Виталий Рувинский / Accesați arhiva multimediaНеизвестный, который напал с ножом на ведущую в редакции "Эхо Москвы" задержан по горячим следам
Неизвестный, который напал с ножом на ведущую в редакции Эхо Москвы задержан по горячим следам - Sputnik Moldova
Abonare
Bărbatul le-a spus oamenilor legii că o cunoaște pe jurnalista Tatiana Felghengauer de cinci ani, însă nu personal, ci "telepatic”

CHIȘINĂU, 24 oct — Sputnik. Cel care a atacat-o luni cu un cuțit pe Tatiana Felghengauer, redactorul-şef adjunct al postului de radio Eho Moskvî, este Boris Grits, în vârstă ce 48 de ani, care deține dubla cetățeniei — a Rusiei și Israelului, potrivit RIA Novosti.

Acesta a oferit o explicație de-a dreptul halucinantă pentru fapta comisă, afirmând că jurnalista îl "hărțuiește sexual" de mai mult timp, prim intermediul unor "metode telepatice".
Potrivit unor surse, acesta urmează să fie evaluat din punct de vedere psihic.

​Amintim că bărbatul a dat buzna ieri în sediul postului de radio Eho Moskvî, înjunghiind-o în regiunea gâtului pe Tatiana Felghengauer, redactorul-şef adjunct al cunoscutului post de radio.

Jurnalista a fost transportată la spital unde a fost operată de urgență. Aceasta se află în stare de comă indusă, iar medicii au apreciat că starea ei este stabilă.

Fluxul de știri
0