Drama unei tinere care transpiră sânge

Abonare
Fata în vârstă de 21 de ani a fost spitalizată deoarece palmele și fața acesteia sângerează fără nici un motiv, deoarece pielea este intactă

CHIȘINĂU, 24 oct — Sputnik. O tânără din Italia a fost internată cu o problemă mai neobișnuită: periodic, aceasta transpiră sânge prin porii feței și palmelor. Medicii au constatat că hemoragiile spontane nu sun cauzate de niciun fel de leziuni, relatează RIA Novosti.

Pacienta le-a spus medicilor că suferă de această boală deja de trei ani și nu știre ce îi provoacă hemoragia. Ea a povestit că accesele durează între unu și cinci minute și se agravează pe fond de stres. Tânăra este nevoită să ducă un mod de viață retras, iar izolarea socială îi accentuează stările de stres și atacurile de panică.

​Medicii au ajuns la concluzia că tânăra suferă de hematidoză, o boală extrem de rară care se manifestă prin faptul că transpirația se amestecă cu sânge și se elimină prin piele. Aceasta este cauzată de afecțiuni ale rețelei de vase sangvine mici.

Pacienta va urma un curs de tratament care-i va îmbunătăți sistemul sanguin și va reduce starea de stres. Însă acesta doar va ameliora starea pacientei, însă nu va trata boala definitiv.

Fluxul de știri
0