Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce se întâmplă la o bancă din Moldova. Ultimul anunț al BNM

© Sputnik / Максим Богодвид / Accesați arhiva multimediaCelule individuale în safeul bancar
Celule individuale în safeul bancar - Sputnik Moldova
Abonare
Clienții unei bănci din Moldova sunt anunțați să stea liniștiți, deoarece acțiunile care urmează nu îi vor afecta în niciun fel

CHIȘINĂU, 23 oct – Sputnik. Comitetul Executiv al Băncii Naționale a Moldovei (BNM) a decis reînnoirea, pentru o perioadă de trei luni, a mandatelor administratorilor temporari ai BC „Moldindconbank” S.A.

Национальный банк Молдовы - Sputnik Moldova
Foștii administratori ai „Moldindconbank", sancţionaţi de Banca Națională

Potrivit BNM, administratorii temporari își exercită mandatul în cadrul intervenției timpurii la BC „Moldindconbank”, care a fost instituită la 20 octombrie 2016, după ce Banca Centrală a constatat activitatea concertată a unui grup de persoane care deținea o cotă substanțială în capitalul social al băncii, în mărime de 63,89 la sută, fără permisiunea BNM.

Clienții acestei bănci trebuie să stea liniștiți, BC „Moldindconbank” activează în regim normal și prestează toate serviciile, inclusiv cele legate de operațiunile cu depozitele, de creditare și decontări.


Fluxul de știri
0