Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Angela Gonța caută un prinț, dar altul decât Filat. Iată de ce - FOTO

© Facebook / Angela GonțaAngela Gonța
Angela Gonța - Sputnik Moldova
Abonare
Angela Gonța caută un prinț, dar un prinț liber, nu ca Vladimir Filat sau ca Valerian Mînzat, care se află după gratii, ambii fiind condamnați la 9 ani de pușcărie.

CHIȘINĂU, 23 oct — Sputnik, Nicu Goncear. Nu știți vreun prinț?, îi întreabă Angela Gonța pe prietenii ei de pe facebook.

Angela Gonța a devenit atât de interesată să găsească un prinț după ce internauta Liliana GR a post pe pagina Angelei un colaj în care, pe de o parte, este surprinsă regina Spaniei, Letizia, într-o rochie înflorată, iar, pe de altă parte, Angela Gonța purtând o rochie asemănătoare.

Într-o altă postare, Liliana GR spune că rochia înflorată îi stă mai bine Angelei Gonța, decât reginei Spaniei.

"Aici regina Spaniei, Letizia, poartă o rochie de 50 de euro, să se vadă că nu haina îl face pe om. Și îmi pare că am văzut ceva similar la o femeie frumoasă de a noastră. Angela Gonta pe tine sta mai bine", scrie Liliana GR.

© Facebook / facebookAngela Gonța caută un prinț
Angela Gonța caută un prinț - Sputnik Moldova
Angela Gonța caută un prinț

Afișarea acestui colaj pe pagina Angelei Gonța și anunțul făcut de aceasta că este în căutarea unui prinț au provocat discuții pe facebook.

Unul dintre internauți o întreabă de ce a încălțat pantof verzi, la care ea răspunde "De trecut nu fugi", făcând aluzie la trecutul PLD-ist al lui Vladimir Filat și al ei.

Angela Gonța - Sputnik Moldova
Societate
Angela Gonța spune că ea este "de milioane". Vezi ce a pierdut Filat - FOTO

Un alt internaut o întreabă de ce la acest rol, la cel de prinț, nu s-ar potrivi avocatul Valerian Mînzat, care ea răspunde: "Precizez: nu știți vreun prinț… liber".

Deci jurnalista caută un prinț liber, nu unul încătușat, așa cum este Valerian Mînzat, și nici Vladimir Filat. Întâmplător sau nu, ambii au fost condamnați de către justiția din Republica Moldova la 9 ani de închisoare.

Este foarte posibil ca, atunci când a spus că este în căutarea unui "prinț liber" Angela Gonța să fi avut în vedere nu doar unul care nu face pușcărie, dar și liber în aspectul matrimonial, adică care nu este însurat, așa cum este avocatul Valerian Mînzat.

Fluxul de știri
0