Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Doi oameni au murit, iar 35 au fost răniți în accidentele rutiere din țară

© Sputnik / Rodion ProcaAccident ДТП
Accident ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
În perioada 20-22 octombrie, Inspectoratul Național de Patrulare a desfășurat un șir de acțiuni întru prevenirea încălcărilor de ordine publică și a accidentelor rutiere

CHIȘINĂU, 23 oct – Sputnik. În zilele de 20-22 octombrie, în țară s-au produs 20 de accidente rutiere grave, soldate cu două persoane decedate și 35 traumatizate. 

Potrivit datelor prezentate de Inspectoratul Național de Patrulare, principalele cauze care au dus la producerea acestor accidente au fost depășirea limitei de viteză, starea de ebrietate la volan și depășirea neasigurată.

ДТП в Чореску - Sputnik Moldova
Video
Accident la Ciorescu: un taxi s-a răsturnat

În perioada 20-22 octombrie, Inspectoratul Național de Patrulare a desfășurat un șir de acțiuni întru prevenirea încălcărilor de ordine publică și a accidentelor rutiere. Astfel, timp de două zile, ofițerii de patrulare au intervenit la circa 200 de solicitări din partea cetățenilor.

Totodată, ofițerii de patrulare au depistat în trafic 44 de conducători auto aflați în stare de ebrietate la volan, iar alții peste 1100 au depășit limita de viteză admisă.

Fluxul de știri
0