Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dezastru la Compania StarNet. Un incendiu a mistuit cabluri şi echipamente

© Sputnik / Miroslav RotariПожар на Чеканах
Пожар на Чеканах - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mulţi clienţi ai companiei au rămas astăzi fără internet şi televiziune prin cablu

CHIŞINĂU, 22 oct — Sputnik. Un incendiu puternic s-a produs astăzi la Compania StarNet, fiind afectat unul dintre cele două noduri principale de distribuţie a Internetului în Republica Moldova.
Însuşi directorul principal al companiei, Alexandru Machedon, a calificat situaţie drept un "dezastru".

„Dragi clienţi StarNet, e un dezastru pentru companie, acum s-a produs un incendiu la unul din cele 2 noduri principale de distribuţie a Internetului din RM. Au ars cabluri si echipamente de comunicaţii, echipele noastre încearcă să restabilească serviciile prin nodul alternativ. Vom munci non-stop şi vom reuşi să reparăm totul în cel mai scurt timp", a scris acesta pe pagina sa de facebook.

Totodată, acesta a vorbit în termeni aluzivi despre probabilitatea unei incendieri intenţionate:

„Nu vreau să cred că acest incendiu a fost provocat intenţionat şi are vreo legătură cu activitatea mea social-politică, un cadou către ziua mea de naştere de mâine", a adăugat el.

Mai mulţi utilizatori ai serviciilor prestate de Compania StarNet s-u plâns astăzi pe reţelele de socializare că au rămas fără internet şi televiziune prin cablu. În context, Alexandru Machedon a venit cu respectivele explicaţii.

Fluxul de știri
0