Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Pilotul care a efectuat ieri o aterizare forţată a murit la spital

© Facebook / IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, RomaniaАварийная посадка самолета в Румынии
Аварийная посадка самолета в Румынии - Sputnik Moldova
Abonare
Sfârşit tragic pentru pilotul avionului care a aterizat forţat sâmbătă, pe un câmp din judeţul Alba, România

CHIŞINĂU, 22 oct — Sputnik. Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat pe un câmp în apropierea localității Vințu de Jos, județul Alba, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență din România.

Pompierii sosiţi la faţa locului au constat ca în aeronavă se afla doar pilotul, conștient, dar cu diferite leziuni, acesta fiind transportat de urgenţă la spital.

Din păcate, din cauza multiplelor traumatisme suportate, pilotul a murit duminică la Spitalul Clinic de Urgenţă Mureş, potrivit dcnews.ro.

Potrivit sursei, pilotul se numea Zaharia Groza şiera un important om de afaceri din Alba Iulia. administrator al firmei "7 Uși", societate comercială care produce uși, în special pentru locuințe.

Bărbatul a mai fost implicat într-un accident similar, cu patru ani în urmă.

Fiul acestuia a postat duminică un mesaj emoţionant pe o rețea de socializare: "De astăzi tata Zary este cu Domnul. Vă rog să vă rugați pentru mama și familia noastră".

Fluxul de știri
0