Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Detaliile accidentului în care a fost implicată o maşină a Poliţiei

© Sputnik / Мирослав РотарьНаталья Стати
Наталья Стати - Sputnik Moldova
Abonare
Reprezentantul Poliţiei a oferit detalii privind gravul accident în care a fost implicată o maşină a instituţiei, aflată în misiune de serviciu

CHIŞINĂU, 21 oct — Sputnik. Un accident grav s-a produs aseară în Capitală, în urma căruia o maşină a Poliţiei s-a răsturnat, iar pasagerii au fost traumatizaţi. Ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati, a oferit mai multe detalii în legătură cu acest accident.

Potrivit ofiţerului de presă, automobilul Dacia Logan aparținea Batalionului Direcționare Operativă al Direcției de Poliție Chișinău. Aceasta se întorcea de la o solicitare, iar oamenii legii reţinuseră o persoană, care se afla de asemenea în maşină.

Stati a menţionat că automobilul Poliţiei se deplasa cu girofarurile conectate și semnalele sonore incluse.

Ofiţerul de presă a precizat că, la intersecția străzilor Ion Pelivan și Alba-Iulia din Capitală, maşina în care se aflau polițiștii s-a tamponat cu un Opel Zafira, la volanul căruia se afla un tânăr de 23 de ani. Stati a spus că, din motive necunoscute, şoferul Opelului nu a cedat trecerea, aşa cum au procedat ceilalţi conducători auto. În urma accidentului, maşina Poliţiei s-a răsturnat.

Poliţiştii şi persoana reţinută aflată în automobil au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă nu a fost necesară spitalizarea acestora.

Expertiza a demonstrat că nici unul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice.

Circumstanţele producerii accidentului se investighează. Şoferul care l-a provocat riscă o amendă de 1500 de lei.

Fluxul de știri
0