Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Unde au băgat mâna doi bărbați rămași doar cu vânzătoarea în magazin – VIDEO

© Fotolia / Gina SandersДевушка отражает нападение
Девушка отражает нападение - Sputnik Moldova
Abonare
Doi bărbați au întrat într-un magazin din sectorul Ciocana al Capitalei și au încercat să profite văzând că în încăpere sunt doar ei și vânzătoarea. Indivizii nu bănuiau însă că sunt filmați de o cameră de supraveghere, iar acum poliția este pe urmele lor.

CHIȘINĂU, 20 oct — Sputnik. Polițiștii sectorului Ciocana din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău sunt în căutarea bărbaților din imagini, aceștia fiind suspectați de furt.

Ei urmează a fi identificaţi şi cercetaţi penal pentru furt. Aflându-se într-un magazin de pe strada Mircea cel Bătrân, indivizii ar fi profitat de neatenţia vânzătoarei şi ar fi sustras dintr-un sertar bani în sumă de 10 500 de lei.

Persoanele care i-au recunoscut, sunt rugate să anunțe la numărul de contact: 079 603 902. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată de polițiști.

Suspecții riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 13 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Fluxul de știri
0