Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Jirinovski a făcut o declarație incredibilă la Soci

© SputnikVladimir Jirinovski
Vladimir Jirinovski - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Liderul Partidului Liberal-Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovski, a comentat în exclusivitate pentru Sputnic Moldova noua lege a educației din Ucraina

SOCI, 20 oct — Sputnik. Studierea limbii ucrainene trebuie să fie opțională, iar românii și maghiarii trebuie să aibă dreptul să studieze în propria lor limbă, a declarat liderul Partidului Liberal-Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovski, în cadrul Festivalului Mondial al Tineretului și Studenților de la Soci, fiind solicitat de reporterul Sputnik Moldova.

"Viitorul aparține tinerilor. Dați-le tinerilor libertatea de a studia în limba maternă. Lăsați școlile să activeze în toate limbile și veți vedea ce școală vor alege. Majoritatea vor pleda pentru limba pe care o înțeleg toți", a declarat Jirinovski, fiind solicitat să comenteze problema școlilor cu predarea în limba minorităților naționale din Ucraina.

Fluxul de știri
0