Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Jirinovski a făcut o declarație incredibilă la Soci

© SputnikVladimir Jirinovski
Vladimir Jirinovski - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul Partidului Liberal-Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovski, a comentat în exclusivitate pentru Sputnic Moldova noua lege a educației din Ucraina

SOCI, 20 oct — Sputnik. Studierea limbii ucrainene trebuie să fie opțională, iar românii și maghiarii trebuie să aibă dreptul să studieze în propria lor limbă, a declarat liderul Partidului Liberal-Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovski, în cadrul Festivalului Mondial al Tineretului și Studenților de la Soci, fiind solicitat de reporterul Sputnik Moldova.

"Viitorul aparține tinerilor. Dați-le tinerilor libertatea de a studia în limba maternă. Lăsați școlile să activeze în toate limbile și veți vedea ce școală vor alege. Majoritatea vor pleda pentru limba pe care o înțeleg toți", a declarat Jirinovski, fiind solicitat să comenteze problema școlilor cu predarea în limba minorităților naționale din Ucraina.

Fluxul de știri
0