Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moldova va inaugura o ambasadă în Emiratele Arabe Unite

© Sputnik / Александр Юрьев / Accesați arhiva multimediaAbu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite
Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite - Sputnik Moldova
Abonare
Propunerea de a înființa o ambasada a Republicii Moldova în Emiratele Arabe Unite, cu sediul la Abu Dhabi, a fost înaintată de Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene

CHIȘINĂU, 20 oct – Sputnik. Republica Moldova va inființa, în premieră, o misiune diplomatică în Emiratele Arabe Unite. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost semnat de Guvernul Republicii Moldova. 

Министерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Moldova are ambasadori noi în SUA și Franța

Propunerea de a înființa ambasada Republicii Moldova în Emiratele Arabe Unite, cu sediul la Abu Dhabi, a fost înaintată de Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene. 

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene va aproba devizul de cheltuieli necesare pentru desfăşurarea activităţii Consulatului General al Republicii Moldova în Emiratele Arabe Unite, în limita alocaţiilor prevăzute în Legea Bugetului de Stat pentru anul 2017, pentru asigurarea activităţii misiunilor diplomatice. Guvernul va aproba statul de personal și structura misiunii diplomatice şi va stabili indemnizaţiile în valută străină pentru angajații ei.

Documentul urmează să fie transmis spre examinare preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

Fluxul de știri
0