Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Breaking: România în pragul unei noi crize politice, premierul ar putea fi demis

© Photo : Guvernul RomânieiGuvernul României
Guvernul României - Sputnik Moldova
Abonare
Presa de limbă română scrie, citând surse din politicul românesc, că în următoarele două săptămâni prim-ministrul Mihai Tudose ar putea să fie demis

CHIȘINĂU, 19 oct — Sputnik. "Surse politice anunță că în următoarele două săptămâni premierul Mihai Tudose ar putea fi demis", informează Sputnik România, care face trimitere la declarațiile unor surse politice, preluate de alte instituții de presă din România.

Cea mai urmărită televiziune de știri a transmis această știre ca provenind din "surse PSD", iar motivația acestui gest politic major ar fi aceea că Guvetnul Tudose nu respectă programul de guvernare, scrie sursa citată.

La acest capitol se încadrează, în opinia "surselor PSD", amânarea creșterii pensiilor, dar și alte măsuri din program care nu au fost puse în aplicare. "Îm două săptămâni se va face o evaluare", spun surse din PSD, cel însărcinat cu această operațiune fiind tot Darius Vâlcov.

Astfel, spun sursele Antena 3, "în ciuda tuturor declarațiilor liderilor", se va ajunge la demiterea controversatului premier. De altfel, după ultima ședință de la partid, Mihai Tudose a părăsit în grabă sediul PSD, neoferind declarații presei, lăsându-l numai pe Liviu Dragnea să răspundă întrebărilor.

Fluxul de știri
0