Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incredibil: Buzovoi, împreună cu actorul american Steven Seagal – FOTO – VIDEO

© Sputnik / Kirill KallinikovАмериканский киноактёр, режиссёр, музыкант и мастер боевых искусств Стивен Сигал
Американский киноактёр, режиссёр, музыкант и мастер боевых искусств Стивен Сигал - Sputnik Moldova
Abonare
Renumitul actor actorul Steven Seagal nu a rezistat ispitei de a se fotografia cu frumoasa moldoveancă Veronica Buzovoi, o brunetă sexy care reprezintă Republica Moldova la Concursul Internațional de Frumusețe „Miss Earth-2017"

CHIȘINĂU, 19 oct — Sputnik. Frumoasa brunetă Veronica Buzovoi, care reprezintă Moldova la Concursul Internațional de Frumusețe „Miss Earth-2017", s-a întreținut la acest eveniment cu starul hollywoodian, actorul Steven Seagal.

Ana Badaneu - Sputnik Moldova
Societate
Miss Moldova 2017 arată bestial și este studentă! FOTO +18

Tânăra a postat pe pagina sa de Facebook fotografia pe care a făcut-o cu actorul.

„Am fost bucuroasă să-l întâlnesc pe Steven Seagal la concursul  „Miss Earth-2017", astfel și-a subtitrat Buzovoi fotografia.

Seagal este unul dintre cei invitați la deschiderea Concursului Internațional de Frumusețe  „Miss Earth-2017". În interviul acordat unei publicații locale, Buzovoi a declarat că a fost foarte mirată că Seagal a salutat-o în limba rusă.

„A spus că a fost de multe ori în Moldova și că îi place foarte mult la noi", a menționat tânăra.

Concursul Internațional de Frumusețe  „Miss Earth-2017" se va desfășura în data de 4 noiembrie, în Filipine. A fost inaugurat în anul 2001, însă deja face parte din primele patru mari concursuri de frumusețe („Miss World", „Miss Univers", „Miss Internațional").

Specificul concursului  „Miss Earth" constă în ideea de a atrage atenția asupra problemelor protecției mediului. În cadrul concursului, toate concurentele își prezintă propriile proiecte de îmbunătățire a situației ecologice atât la nivel global, cât și regional.

Câștigătoarea va reprezenta ONU în problemele ce țin de dezvoltarea Programului Organizației Națiunilor Unite pentru Mediu (UNEP).

Fluxul de știri
0