Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Au băut de dimineață, după care i-a făcut asta tovarășului de pahar

© Pixabay / LauritaMАлкоголизм
Алкоголизм - Sputnik Moldova
Abonare
Crimele comise la beție au devenit o permanență în țara noastră. Tovarășii de pahar se distrează, beau, după care se certă și pun mâna pe cuțite. Așa s-a întâmplat în dimineața zilei de 15 septembrie, într-un apartament din strada Vasile Alecsandri din Capitală.

CHIȘINĂU, 19 oct — Sputnik. Ofițerii de investigații a Inspectoratului de Poliție Centru, care face parte din Direcția de Poliție a municipiului Chișinău, în urma demarării măsurilor speciale de investigații, au localizat și reținut un individ în vârstă de 47 de ani, domiciliat în Capitală, fiind bănuit de vătămare intenționată gravă, anterior judecat pentru comiterea mai multor infracțiuni.

În dimineața zilei de 15 septembrie, în timp ce se afla în ospeţie în apartamentul de pe strada Vasile Alecsandri, bănuitul, împreună cu stăpânul locuinței, în vârstă de 40 de ani, au consumat băuturi alcoolice. Astfel în urma unui conflict, el ar fi luat cuțitul de pe masa și i-ar fi aplicat o lovitură în regiunea abdominală, provocându-i leziuni corporale grave.

În cadrul audierilor acesta şi-a recunoscut vinovăţia şi este cercetat penal în stare de arest pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale, care prevede închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.

 

Fluxul de știri
0