Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incident cu aplicarea armei în Chișinău. Un șofer era cât pe ce să fie împușcat

© Sputnik / Rodion Proca / pistol
pistol - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Incidentul a avut loc la intersecția străzilor Calea Basarabiei și Ismail, în jurul orei 9.00, în dimineața zilei de 19 octombrie

CHIȘINĂU, 19 oct – Sputnik. Pericol pe o stradă din Chișinău. Un șofer a amenințat un alt conducător auto că îl împușcă, punându-i arma la tâmplă, din cauză că nu i-ar fi cedat trecerea.

Cazul a avut loc la intersecția străzilor Calea Basarabiei și Ismail, în jurul orei 9.00, în dimineața zilei de 19 octombrie. 

INP - Sputnik Moldova
Poliția somează: Fără arme în centrul Capitalei

Șoferul unui automobil de model „Dacia” de 35 de ani, locuitor al Capitalei, indignat că un alt conducător auto de 22 de ani nu i-a permis să încalce Regulamentul Circulației Rutiere, a scos o armă și l-a amenințat.

Echipajul de patrulare care se afla în intersecția respectivă pentru fluidizarea traficului rutier a intervenit și a reținut șoferul. În urma controlului autoturismului, inspectorii de patrulare au depistat pistolul, deținut legal, cu care a fost amenințat celălalt șofer.

Arma implicată în conflict a fost ridicată și depozitată la IP Ciocana până la primirea unei decizii definitive, iar suspectul a fost escortat la Inspectoratul de Politie, care urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Fluxul de știri
0