Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Imagini care pot afecta emoțional. Șase morți în urma unui teribil accident

© SputnikAccident în Chișinău
Accident în Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Șase pietoni au murit pe loc, iar cinci au fost transportați în stare gravă la spital în urma unui teribil accident care a avut loc în orașul ucrainean Harkov.

CHIȘINĂU, 19 oct – Sputnik. Șase oameni au fost uciși, iar cinci au fost grav răniți în urma unui teribil accident care a avut loc în seara zilei de miercuri, în orașul ucrainean Harkov. Accidentul s-a produs în apropiere de stația de metrou ”Piața Constituției”. 

O tânără în vârstă de 20 de ani, aflându-se la volanul unei mașini de marca Lexus, a trecut în viteză la culoarea roșie a semaforului, lovind din plin un Volkswagen Touareg. În urma impactului, Lexus-ul a fost proiectat în pietonii care mergeau pe trotuar. 

Potrivit consilierului șefului MAI din Ucraina, Anton Gerașcenko, șase pietoni au murit pe loc, iar cinci au fost transportați în stare gravă la spital. 

Potrivit primelor informații, tânăra de 20 era în stare de ebrietate alcoolică. Aceasta este fiica unui influent om de afaceri din Ucraina. Tânăra a primit carnet de șofer în anul 2015. 

 

Fluxul de știri
0