Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident rutier în Ungaria. Un cetățean al Republicii Moldova a decedat

© Sputnik / Rodion ProcaAccident ДТП
Accident ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
Automobilul, în care era cetățeanul moldovean împreună cu copilul său minor, era parcat pe carosabil

CHIȘINĂU, 18 oct – Sputnik. Un cetățean al Republicii Moldova a decedat, iar copilul acestuia a fost internat la spital cu diverse răni, în urma unui accident care s-a produs în dimineața zilei de miercuri, 18 octombrie, în apropiere de Budapesta, Ungaria. 

Скорая помощь, архивное фото - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Autocarul „Moscova – Chișinău”, implicat în accident: o persoană a decedat

Accidentul s-a produs pe autostrada M1, la 65 km de la Budapesta. Automobilul, în care era cetățeanul moldovean împreună cu copilul său, era parcat pe carosabil. La un moment dat autovehiculul a fost lovit de către un camion, înmatriculat în România.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova, în urma accidentului produs, şoferul automobilului a decedat, iar copilul acestuia a fost internat în spitalul din Tatabanya, Ungaria. Starea minorului nu este gravă. Viața acestuia este în afara pericolului.

Ambasada Republicii Moldova la Budapesta a luat legătura cu autorităţile competente ungare pentru stabilirea detaliilor pe caz, inclusiv a identificat şi informat rudele victimelor.

Situaţia este monitorizată în continuare de către misiunea diplomatică a Republicii Moldova în Ungaria.

Fluxul de știri
0