Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Acțiune de amploare în toată țara, inclusiv la Academia de Poliție

© Sputnik / Miroslav RotariPercheziții la INI
Percheziții la INI - Sputnik Moldova
Abonare
Perchezițiile vizează persoanele implicate în trafic de droguri în privința cărora există probe că păstrează, produc și distribuie stupefiante

CHIȘINĂU, 17 oct – Sputnik. Ofițerii Direcției Antidrog au efectuat, în dimineața zilei de marți, peste 90 de percheziții în 26 de raioane ale țării. Perchezițiile vizează persoanele implicate în trafic de droguri în privința cărora există probe că păstrează, produc și distribuie stupefiante.

Ofiţeri CNA Спецназ НАЦ - Sputnik Moldova
Societate
Ofițerii CNA au descins la Ministerul Finanțelor

Până la această oră, au fost reținute opt persoane: organizatori și intermediari la comercializarea drogurilor. În raionul Cahul a fost reținut un bărbat de 46 de ani, anterior condamnat pentru mai multe infracțiuni grave și deosebit de grave, precum și trei complici, locuitori ai municipiului Chișinău. În cadrul perchezițiilor au fost depistate peste un kilogram de marijuană, dispozitive destinate consumului de droguri, arme și muniții, precum și utilaj destinat creșterii plantelor de cânepa și împachetării drogurilor.

În raionul Căușeni au fost reținute trei persoane, precum și un student al Academiei Ștefan cel Mare al MAI. Aceștia comercializau hașiș. În urma perchezițiilor efectuate la Căușeni au fost depistate plante de cânepă, un pistol fără acte de proveniență, cartușe pentru automatul AK-47 deținute ilegal, obiecte destinate consumului de droguri, precum și droguri.

 


Fluxul de știri
0