Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Soci: delegația din Africa a încins atmosfera la Festivalul Tineretului

Abonare
Surprizele continuă la Festivalul de la Soci: programul este atât de divers încât este dificil să decizi ce ai vrea să vezi în primul rând, iar în pauze poți chiar să cânți si să dansezi

Festivalul Mondial al Tineretului și Studenților de la Soci continuă. În ajun a avut loc ceremonia grandioasă de deschidere a celui mai important eveniment al anului dedicat tinerilor, iar luni a demarat programul propriu-zis: conferințe, seminare, master-clasuri, dezbateri, forumuri și întâlniri.

Participanții la festival încearcă să reușească la toate activitățile pregătite de organizatori. Iar în scurtele pauze fiecare se relaxează în felul său. Astfel, reprezentanții delegației africane au pus pe jar orașul Soci cu dansurile lor naționale.

Tinerii se mișcau în cerc, dansând și intonând cântece. Oricine dorea putea să li se alăture. Fotoreporterul Sputnik Moldova a simțit pe viu energia tinerilor africani.

Fluxul de știri
0