Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O companie din Moldova, apreciată pentru dezvoltarea relațiilor moldo-ruse

© Sputnik / Miroslav RotariОткрытие выставки Expo - Russia Moldova 2017
Открытие выставки Expo - Russia Moldova 2017 - Sputnik Moldova
Abonare
În Moldova a avut loc expoziția industrială „Expo Rusia – Moldova 2017”.

CHIȘINĂU, 16 oct — Sputnik. Organizatorii din Moldova au beneficiat de distincții onorifice pentru suportul acordat în desfășurarea expoziției industriale „Expo Rusia — Moldova 2017".

În cadrul expoziției, zeci de companii ruse au venit cu oferte avantajoase pentru partenerii din Moldova și au prezentat mostre ale producției lor industriale, realizărilor din agricultură, construcția de mașini, telecomunicații, energetică, medicină și alte domenii.

Parte a evenimentului a fost și primul forum de afaceri al conducătorilor unor structuri de stat și private, ai ministerelor și comunităților de afaceri.

La încheierea expoziției a fost menționată în mod special compania „Mille Fiori" care a acordat un suport considerabil și a participat la organizarea expoziției industriale.

„La „Expo Rusia — Moldova 2017" urma să vină floristul Araik Galstean. Ne cunoaștem de mai mult timp. Când s-a pus problema cine îl va ajuta la organizarea show-ului său „Flowers Wolrd", floristul ne-a recomandat pe noi. Am fost prezentați Svetlanei Zabelina, organizatoarea întregii expoziții. Ulterior, toate chestiunile organizatorice erau soluționate prin intermediul nostru: întâlnirea floristului cu discipolii săi, filmările, sesiunile foto, selectarea modelelor pentru show și altele", a menționat reprezentanta companiei „Mille Fiori", Carolina Tihohod.

Organizatorii moldoveni au contribuit, de asemenea, la ilustrarea suplimentară a evenimentului.

Clubul „Retro Avto Tuning", condus de Vladislav Dumanov, a completat expoziția cu o prezentare a colecției de automobile sovietice.

Participanții și numeroșii vizitatori consideră că evenimentul continuă și că în prezent se realizează ceea ce a fost convenit anterior între organizatorii din Rusia și Moldova.

Jurnaliștii Sputnik Moldova vor urmări cum va evolua această colaborare.

Vom reflecta pe site-ul nostru toate noutățile care vor apărea în acest domeniu.

Fluxul de știri
0