Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Temeţi-vă de fostele iubite. Răzbunarea lor este cumplită

© Sputnik / Владимир Песня / Accesați arhiva multimediaДевушка с ноутбуком на пляже
Девушка с ноутбуком на пляже - Sputnik Moldova
Abonare
Un model din Rusia stabilită în SUA a găsit o modalitate inedită de a se răzbuna după ce a fost părăsită de iubit

CHIŞINĂU, 15 oct — Sputnik. Modelul din Rusia Cristina Cucima, profund jignită de faptul că a fost părăsită de fostul iubit, un bancher de pe Wall Street, a găsit cea mai bună cale de răzbunare, în opinia ei. Rusoaica ia scufundat acestuia Mercedes-ul în propria piscină, scrie RIA Novosti.

După cum a povestit bărbatul pentru, Daily Mail, el s-a întâlnit cu Cristina timp de un an. Cu ceva timp în urmă, cei doi luau cina într-un restaurant din Bahamas, când tânăra i-a comunicat lui Guy Gentile, un bancher de pe Wall Street, că este însărcinată, dar nu cu un copil, ci cu o idee.

Astfel, Cristina i-a spus iubitului că vrea să-şi înceapă propria afacere, iar pentru asta are nevoie de un capital iniţial de 50 de mii de dolari. Gentile însă a preferat să se despartă de domnişoară, decât să-i dea această sumă respectivă.

„Nu ai ales pe cine trebuia", i-a zis bancherul. În replică, Cristina i-a aruncat în faţă o cană cu ceai şi a fugit din restaurant, luând cu sine şi cheile de la un Mercedes S400.

A doua zi, Guy a primit un mesaj cu următorul conţinut: „Mincinosule! Ai promis că mă vei ajuta cu afacerile! Sunt cuvintele tale! Şi tu vrei să fii investitor? Bine, investitorule, te aşteaptă o surpriză în curtea din spate", a scris Cristina.

Bărbatul a mers în fugă în curtea din spate şi şi-a văzut maşina pe fundul piscinei. Iniţial, acesta s-a speriat, crezând că Cristina s-a sinucis, dar a văzut apoi că în automobil nu este nimeni.

„Eu am iubit-o cu adevărat pe această femeie, şi chiar aş fi putut să mă însor cu ea. Însă ea a mers prea departe", a recunoscut Guy.

Fluxul de știri
0