Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Chirtoacă, în mare dificultate. De vină este cadou primit de Hramul Chişinăului

© topnews.mdDorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin
Dorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin - Sputnik Moldova
Abonare
Aflat altădată mijlocul evenimentelor dedicate Hramului oraşului Chişinău, astăzi acesta scrie epistole din arest în care îşi evocă fostele merite şi vorbeşte despre cadoul care i-a fost făcut chiar în această dimineaţă

CHIȘINĂU, 14 oct — Sputnik. Suspendat din funcţia de primar şi aflat în continuare în arest la domiciliu pentru acuzaţia de trafic de influenţă şi luare de mită, liberalul Dorin Chirtoacă a postat un mesaj în care s-a plâns că oamenii legii i-ar fi "umblat" la afaceri.

Probabil, simțindu-se singur în această zi, în care de obicei era alături de chișinăuieni, în centrul evenimentelor, Dorin Chirtoacă încearcă iarăşi să se victimizeze. De altfel, aşa cum a observat cineva care a comentat la o postare a lui Chirtoacă, obiceiul de a se erija permanent în postura de victimă i s-ar trage de la unchiul său Mihai Ghimpu.

Astfel, nepotul Dorin a scris pe pagina sa de facebook despre "cadoul de Hram" care i-a fost oferit lui și familiei sale. Numai că nu prea înțelege "Cum se numește asta". În speranță că poate îi vor explică cetățenii.

Totodată, primarul suspendat Dorin Chirtoacă nu a uitat sa-i felicite în ajun pe chișinăuieni cu ocazia Hramului Orașului. În maniera sa inconfundabilă, el a enumerat toate "realizările" din anii în care s-a aflat la cârma Capitalei, fără a aminti însă şi de neajunsuri. Pentru că, afirmă primarul, acestea nu prea contează. Contează "direcţia". Doar că locuitorii capitalei par să creadă un pic altfel decât cel care le-a fost primar în ultimii zece ani.

Fluxul de știri
0