Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vești bune pentru emigranți de la Igor Dodon – VIDEO

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Dodon, prezintă raportul de activitate a 100 de zile de la învestirea în funcție
Igor Dodon, prezintă raportul de activitate a 100 de zile de la învestirea în funcție - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon revine acasă de la Soci, acolo unde a participat la Ședința Consiliului Șefilor de State al CSI și a Consiliului Economic Suprem Eurasiatic, cu rezultate importante pentru moldovenii imigranți. Cel puțin așa afirmă șeful statului pe pagina sa de facebook.

CHIȘINĂU, 13 oct — Sputnik. "Zburăm spre casă cu rezultate bune pentru exportatori și migrantii moldoveni", a scris Igor Dodon în textul care însoțește filmulețul din facebook în car el este surprins în aparatul de zbor cu ceilalți membrii ai delegației Republicii Moldova. Igor Dodon nu a precizat care sunt aceste rezultate, urmând, probabil, să le anunțe deja la sosire.

În altă postare, tot pe pagina sa de facebook, Igor Dodon afirmă că a acordat un interviu pentru postul de radio "Moldova Mea", care a fost înființat recent în Federația Rusă de către conaționalii noștri din această țară.

"Am acordat un interviu pentru postul de radio "Moldova Mea" deschis recent la Moscova. Este primul post de radio deschis de conaționalii noștri din Rusia pentru concetățeni. Am abordat mai multe subiecte de importanță majoră pentru concetățenii noștri. Le-am urat succes în activitate!", a scris Igor Dodon.

Precizăm că marți, în cadrul reuniunii de la Soci, președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

Putin i-a mulțumit lui Dodon pentru acțiunile întreprinse în vederea normalizării relațiilor bilaterale, deși procesul este unul anevoios.

"Apreciem mult eforturile pe care le faceți pentru a normaliza relațiile ruso-moldovenești, observăm că procesul este unul anevoios", a spus Vladimir Putin, menționând că Rusia speră că acest proces se va avea un rezultat pozitiv.

Fluxul de știri
0