Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Din această seară, bulevardul Ștefan cel Mare din Chișinău va fi închis

© Sputnik / Miroslav Rotaripoliția
poliția - Sputnik Moldova
Abonare
Circulația transportului va fi sistată din această seară, începând cu ora 23.00 și până duminică, 15 octombrie, ora 06.00

CHIȘINĂU, 13 oct – Sputnik. În ziua de 14 octombrie, când este sărbătorit Hramul orașului Chișinău, va suspendat traficul rutier pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul străzilor Ismail — Mihai Viteazul, în legătură cu organizarea pe bulevardul central al capitalei a manifestărilor cultural-artistice consacrate sărbătorii.

Кафедральный собор Рождества Христова и колокольня - Sputnik Moldova
Prognoza meteo: Cum va fi vremea de Hramul Chișinăului

Circulația transportului va fi sistată din această seară, începând cu ora 23.00 și până duminică, 15 octombrie, ora 06.00. 

În perioada respectivă, circulaţia transportului public va fi redirecţionată pe străzile adiacente.

Ofițerii de patrulare avertizează cetățenii să nu urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice, să se conformeze indicațiilor polițiștii de patrulare care vor dirija circulația rutieră, să păstreze ordinea și curățenia în locurile publice și să traverseze strada doar în locurile permise.

Fluxul de știri
0