Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Începe cel de al treilea război mondial - iată ce spune Trump

© AP Photo / Pablo Martinez MonsivaisPresident Donald Trump gestures while speaking during a meeting in the Roosevelt Room of the White House in Washington, Monday, March 13, 2017.
President Donald Trump gestures while speaking during a meeting in the Roosevelt Room of the White House in Washington, Monday, March 13, 2017. - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele SUA, Donald Trump, a declarat că actuala administrație de la Casa Albă se află pe calea cea bună

CHIȘINĂU, 12 oct — Sputnik. Președintele SUA, Donald Trump, a venit cu o replică categorică la afirmațiile senatorului republican Bob Corker, potrivit cărora politica actualului președinte american ar putea provoca cel de-al treilea război mondial.

Republikaner Donald Trump - Sputnik Moldova
Politică
Declarație dură a lui Donald Trump care i-a uimit pe toți

Trump a comentat declarațiile senatorului în timpul unei întrevederi la Casa Albă cu fostul secretar de stat al SUA, Henry Kissinger. Principalele subiecte discutate au fost relațiile cu China și conflictul cu Coreea de Nord. Kissinger l-a rugat pe Trump să spună dacă a avut dreptate Corker.

"Anterior am fost pe o cale greșită. Tot ce ar trebui să faceți este să aruncați o privire asupra administrațiilor din ultimii 25 de ani. Veți observa că acestea se îndreptau spre o mare problemă, pe care lumea nu a mai cunoscut-o", a declarat Trump potrivit site-ului oficial al Casei Albe.

„Astăzi suntem pe calea cea dreaptă, credeți-mă", a menționat președintele SUA.

Fluxul de știri
0