Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A rămas pe drumuri cu un copil de un an. Iată care-i greșeala fatală - FOTO

© Facebook / Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale Incendiu într-un apartament din strada Albișoara din Chișinău
Incendiu într-un apartament din strada Albișoara din Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
O mamă cu un copil de un a rămas pe drumuri. Motivul este unul banal: ea a lăsat în priză și fără supraveghere un aparat de încălzit electric, care, potrivit pompierilor, a provocat un incendiu ce le-a mistuit apartamentul.

CHIȘINĂU, 11 oct — Sputnik. Un incendiu a izbucnit marți dimineață, într-un apartament de pe strada Albișoara din Capitală. Două camere au fost cuprinse de flăcările care riscau să se răspândească rapid în tot blocul.

Pompierii au fost chemați să intervină la ora 9:52 de către proprietara imobilului, care se afla acasă cu copilul în vârstă de un an. Mama și copilul au reușit să părăsească apartamentul fără a fi afectați de produsele arderii.

La fața locului au intervenit două autospeciale care au lichidat focul în mai puțin de 20 de minute, fără ca flăcările să se răspândească la alte apartamente. Toate circumstanțele arderii urmează a fi stabilite.

Specialiștii consideră că incendiul s-ar fi putut produce din cauza unui aparat de încălzit electric, lăsat să funcționeze fără supraveghere.
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI îi îndeamnă pe oameni să respecte regulile antiincendiare, în special, la exploatarea aparatelor electrice de încălzit.

În caz de incendiu, persoanele sunt îndemnate să apeleze de urgență Serviciul 901.

Autor: Angela Covalciuc

Fluxul de știri
0