Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov: prioritatea politicii externe a Rusiei este cooperarea în cadrul CSI

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaМинистр иностранных дел России Сергей Лавров, архивное фото
Министр иностранных дел России Сергей Лавров, архивное фото - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În cadrul Consiliului miniștrilor de Externe ai statelor CSI va fi examinat un șir de documente, inclusiv cu privire la combaterea terorismului și cooperarea în domeniul militar.

CHIȘINĂU,11 oct — Sputnik. În deschiderea ședinței Consiliului miniștrilor de Externe ai statelor CSI la Soci, șeful MAE al Federației Ruse, Serghei Lavrov, a atras atenția celor prezenți asupra faptului că prioritatea cheie în politica externă a Rusiei a fost și rămâne cooperarea în cadrul Comunității Statelor Independente.

„Pentru Rusia, cooperarea în cadrul CSI a fost și rămâne o prioritate-cheie a politicii externe. Comunitatea a meritat pe drept cuvânt reputația de asociație reprezentativă regională cu un număr impunător de membri și cu o experiență semnificativă în cooperarea de succes", a spus Lavrov.

La ședința Consiliului miniștrilor de Externe ai statelor CSI va fi examinat un șir de documente, inclusiv cu privire la combaterea terorismului și cooperarea în domeniul militar.

Proiectele de documente aprobate la finalul ședinței vor fi înaintate spre examinare Consiliului Șefilor de State CSI.

Fluxul de știri
0