Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Polițiștii, rămași mască când s-au apropiat de un BMW parcat la Ciocana

© Sputnik / Igor Zarembo /  / Accesați arhiva multimediaHeadlights
Headlights - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Polițiștii din cadrul Batalionului Reacționare Operativă s-au apropiat de un automobil parcat suspect în sectorul Ciocana. În interior, pe bancheta din față, erau un tânăr de 24 de ani care făcea ceea ce legea pedepsește cu severitate.

CHIȘINĂU, 10 oct — Sputnik. În data de 7 octombrie, în cadrul patrulărilor demarate de un echipaj mobil al Batalionului Reacționare Operativă al Direcției de Politie a municipiul Chișinău, în raza sectorului Ciocana, polițiștii au observat o mașină parcată suspect.

La apropierea poliţiştilor de automobil, pe bancheta din faţă a fost depistat un individ în vârstă de 24 de ani, care consuma droguri. La fața locului a fost solicitată grupa operativă, pentru a documenta circumstanțele şi a acumula probele corespunzător. Astfel, expertul criminalist a depistat asupra individului patru pachețele cu o masă vegetală uscată şi fărâmițată, asemănătoare cânepei.

Conform legislației penale în vigoare, suspectul reținut riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 13 000 de lei sau închisoare de până la 2 ani.

Fluxul de știri
0