Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon: La Soci vor fi luate decizii de importanță majoră pentru Moldova

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин встретился с президентом Молдовы И. Додоном
Президент РФ В. Путин встретился с президентом Молдовы И. Додоном - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În această dimineață, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a plecat pe calea aerului la Soci, Federația Rusă, unde va participa la un for important al CSI și se va întâlni cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 10 oct — Sputnik. Președintele Igor Dodon a anunțat pe pagina a de facebook că în această dimineață a decolat la bordul unui avion pentru ajunge la Soci.

"Întreprind o vizită de lucru la Soci pentru a participa la Ședința Consiliului Șefilor de State al CSI și a Consiliului Economic Suprem Eurasiatic", a scris Igor Dodon.

Dodon spune că, în cadrul acestei vizite, are preconizate cu întrevederi cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și alți oficiali de rang înalt. De asemenea, în agenda de lucru a șefului statului este planificată o vizită la Universitatea de Stat din Soci şi o întrevedere cu studenții acestei instituții de învățământ, precum şi cu reprezentanții diasporei moldovenești din orașul Soci și regiunea Krasnodar.

"Avem ce discuta cu partenerii noștri strategici din CSI, inclusiv cu președintele Rusiei, Vladimir Putin. În cadrul acestor evenimente vor fi luate mai multe decizii de importanță majoră pentru țara noastră, dezvoltarea economică, creșterea exporturilor, precum și pentru diasporă. Sunt convins că vizita se va desfășura cu succes", a conchis șeful statului.

Fluxul de știri
0