Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Dodon l-a asigurat pe Putin că nu va promulga nici o lege antirusească

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин встретился с президентом Молдовы И. Додоном
Президент РФ В. Путин встретился с президентом Молдовы И. Додоном - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului nu va promulga nici o lege antirusească, chiar dacă acestea vor fi votate repetat de către majoritatea parlamentară

CHIȘINĂU, 10 oct- Sputnik. Președintele Moldovei, Igor Dodon, a dat asigurări în cadrul întrevederii cu liderul rus Vladimir Putin că nu va promulga nici o lege antirusească.

"L-am asigurat pe Preşedintele Rusiei că nu voi semna nici o lege antirusească, chiar dacă majoritatea parlamentară o va vota repetat. Acest lucru este valabil și pentru proiectul de lege cu privire la interzicerea difuzării pe teritoriul Moldovei a buletinelor de știri şi a emisiunilor informaţional-analitice produse în Rusia", a scris Dodon pe pagina sa de socializare marți, la Soci.

Dodon a mai remarcat că "există persoane în elita politică moldovenească care nu se bucură de ameliorarea relaţiilor moldo-ruse" şi dezvoltarea parteneriatului dintre cele două țări.

Fluxul de știri
0