Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

De ce supermarketurile din Capitală își abandonează clienții pe mâna hoților

© Sputnik / Алексей Филиппов / Accesați arhiva multimediaПокупатель в одном из магазинов.
Покупатель в одном из магазинов. - Sputnik Moldova
Abonare
Cumpărătorii din Capitală care își lasă lucrurile în dulapurile de păstrare din supermarketuri devin tot mai des victimele hoților. Aceștia le deschid dulapurile și le fură lucrurile, iar administrația magazinului nu-și asumă nicio responsabilitate pentru cele întâmplate.

CHIȘINĂU, 09 oct — Sputnik. Polițiștii sectorului Centru din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău sunt în căutarea bărbaților din acest filmuleț. Indivizii au furat o geantă lăsată în dulapul de păstrare al unui magazin chiar din centrul Capitalei.

Victima, adică persoana care a rămas fără geantă, le-a declarat polițiștilor că acolo se aflau lucruri personale și bani în sumă de 5.000 de lei.

Oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru furt. Indivizii riscă o amendă în mărime de până la 13.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Persoanele care i-au recunoscut pe hoți sunt rugate să divulge identitatea lor la poliție (număr de contact: 069 965 790). Poliția anunță că garantează confidențialitatea surselor de informare.

Acesta nu este primul caz când indivizi certați cu legea fură bunuri din dulapurile de păstrare plasate la intrarea în magazine. Vom menționa că în aceste situații, administrația magazinelor își declină orice responsabilitate și nu îi despăgubește în nicio formă pe cumpărătorii furați, care sunt, de fapt, clienții lor.

Fluxul de știri
0