Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vladimir Putin la 65 de ani: Vezi ce i-a urat Igor Dodon de ziua lui

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин встретился с президентом Молдовы И. Додоном
Президент РФ В. Путин встретился с президентом Молдовы И. Додоном - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis un mesaj de felicitare președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, cu ocazia zilei sale de naștere

CHIȘINĂU, 7 oct — Sputnik. Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. El împlinește 65 de ani. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis un mesaj de felicitare urându-i mulți ani.

"Stimate Vladimir Vladimirovici, îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez cele mai calde și cordiale felicitări cu ocazia aniversării zilei Dumneavoastră de naștere, urându-Vă multă sănătate, viață lungă și noi succese întru slava Rusiei și a poporului ei”, este menționat în scrisoarea președintelui Dodon.

Totodată, președintele Igor Dodon a menționat că este convins de faptul că ”Moldova și Rusia, în pofida diferitelor obstacole de ordin intern și extern, vor pleda și în continuare pentru o cooperare multilaterală mai strânsă, care va contribui la sporirea bunăstării popoarelor noastre”.

Vladimir Putin s-a născut pe 7 data de octombrie 1952, la Leningrad, URSS, astăzi Sankt Petersburg, Rusia.

Fluxul de știri
0