Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Viceministrul Finanțelor a fost reținut de procurorii anticorupție

© Sputnik / Evgheni PanasencoMin Fin
Min Fin - Sputnik Moldova
Abonare
Deocamdată nu este clar ce statut are funcționarul în dosar, CNA promite că va reveni cu detalii în curând

CHIȘINĂU, 6 oct – Sputnik. Viceministrul Finanțelor Maria Cărăuș, împreună cu alți trei oameni de afaceri, au fost reținuți vineri, 6 octombrie, de ofițerii CNA și procurorii anticorupție în cadrul unui dosar care vizează trucarea unor licitații de achiziții publice.

Ofiţeri CNA Спецназ НАЦ - Sputnik Moldova
Societate
Ofițerii CNA au descins la Ministerul Finanțelor

În prima parte a zilei de astăzi, oamenii legii au efectuat mai multe percheziții atât la Ministerul Finanțelor, cât și la domiciliile persoanelor vizate în dosar.

”Patru persoane au fost reţinute în cadrul operaţiunii de astăzi. Este vorba despre un viceministru din cadrul Ministerului Finanţelor şi trei oameni de afaceri”, a declarat pentru Sputnik purtătorul de cuvânt al CNA, Angela Starinschi. 

Deocamdată nu este clar ce statut are funcționarul în dosar și ce i se incriminează viceministrului. CNA promite că va reveni cu detalii în scurt timp. 

Cărăuș deține funcția de viceministru în cadrul Ministerului Finanțelor din data de 3 februarie 2010. Aceasta a fost delegată în funcție de Partidul Liberal.

Fluxul de știri
0