Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Câte o sticlă de vin pentru fiecare pasager pe Aeroportul Chișinău

Abonare
În ajunul Zilei Naționale a vinului, toți pasagerii Aeroportului Chișinău, fie că sunt cetățeni ai Republicii Moldova, fie că sunt turiști, oaspeți veniți din alte țări, sunt serviți cu vin.

În ajun de Ziua Națională a Vinului, directorul general al „Avia Invest", Petru Jardan, directorul Oficiul Național al Viei și Vinului, Gheorghe Arpentin și directorul adjunct al Proiectul de Competitivitate din Moldova, Diana Lazăr, i-au întâmpinat într-un mod deosebit pe turiștii care au venit la Aeroportul Chișinău ca să participe la sărbătoare.

Deja a devenit o bună tradiție ca cu această ocazie turiștilor să li se facă cadou câte o sticlă de vin cu logo-ul Wine of Moldova. Acțiunea va continua pe Aeroportul Chișinău timp de două zile, cât va dura sărbătoarea.

„Odată cu renovarea și extinderea Aeroportului, suntem mândri să putem întâmpina și mai mulți călători în cele mai bune condiții. Ziua Națională a Vinului este ocazia perfectă pentru a-i cuceri pe turiștii străini cu tradițiile noastre și a-i servi cu tot ce avem mai bun — Vinul Moldovei. Iar cei care gustă odată din ospitalitatea noastră vor reveni neapărat", a declarat directorul general al „Avia Invest", Petru Jardan.

Ziua Națională a Vinului, ajunsă la cea de-a 16-a ediție, va avea loc în acest an în zilele de 7 și 8 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale. Genericul evenimentului este „Păstrăm legenda vie!".

Fluxul de știri
0