Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Imagini șocante de la locul groaznicului accident soldat cu 18 victime - VIDEO

© Sputnik / Алексей Филиппов / Accesați arhiva multimediaПоезд "Ласточка"
Поезд Ласточка - Sputnik Moldova
Abonare
Autobuzul a ocolit ambuteiajul, dar s-a blocat pe trecerea la nivel de cale ferată și a ajuns sub un tren de pasageri în mișcare

CHIȘINĂU, 6 oct — Sputnik. Pe rețelele de socializare au fost publicate înregistrări video de la locul groaznicului accident în care un autobuz cu pasageri a ajuns sub roțile unui tren.
În imagini se văd lucrurile pasagerilor, împrăștiate pe calea ferată, și autobuzul făcut zob.

În noaptea de joi spre vineri, un autobuz și un tren s-a ciocnit pe trecerea la nivel de cale ferată în regiunea Vladimir. Potrivit Ministerului rus de Interne autobuzul a trecut la culoarea roșie a semaforului. Conform ultimelor date, 18 persoane au decedat.

La momentul producerii accidentului, în autobuz se aflau 55 de cetățeni ai Uzbekistanului și doi conducători auto din Kazahstan, dintre care unul a murit.

După cum a comunicat Poliția din regiunea Vladimir, motorul autobuzului s-a defectat în momentul în care acesta traversa calea ferată. Astfel că acesta era blocat chiar pe trecere atunci când s-a aprins culoarea roșie a semaforului și a apărut trenul.

Serviciul de presă al Căii Ferate Moscova subliniază că trecerea la nivel de cale ferată pe care s-a blocat autobuzul era amenajată cu barieră și semnalizare sonoră și luminoasă.

Fluxul de știri
0