Incendiul de la uzina „Lukoil” din regiunea Nijni Novgorod a luat patru vieți

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Accesați arhiva multimediaЛоготип компании "Лукойл", архивное фото
Логотип компании Лукойл, архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
În timpul pregătirilor pentru lucrările de reparație a unui rezervor cu o capacitate de zece mii de metri cubi s-a produs o explozie, au informat oficialii din cadrul ministerului regional pentru situații excepționale

CHIȘINĂU, 6 oct — Sputnik. În urma unei explozii care a avut loc la uzina „Lukoil" de lângă Nijni Novgorod, a izbucnit un incendiu care a luat patru vieți, informează Sputnik Belarus cu referire la serviciul de presă al administrației locale.

În data de 5 octombrie, la 14:30 (ora locală), salvatorii au fost anunțați că la întreprinderea de prelucrare a petrolului „Lukoil-Nijegorodneftorgsintez" a izbucnit un incendiu. Pentru lichidarea focului au sosit la fața locului 217 autospeciale și peste 50 de pompieri.

Cele patru victime erau angajați ai comapaniei care efectua lucrări de pregătire pentru reparația unui rezervor de depozitare a combustibilului.

Printre versiunile principale ale declanșării incendiului se numără încălcarea normelor de securitate. Cazul este investigat de autorități, urmând să fie stabilite persoanele care se fac vinovate de producerea accidentului de muncă.

Fluxul de știri
0