Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliția îi caută peste tot. Vezi ce au făcut – VIDEO

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
S-au dus vremurile când hoții puteau să fure nestingherit din localurile publice, fără să le pese că ar putea fi prinși. Astăzi tot mai multe baruri, restaurante, cafenele sunt supravegheate de camerele de luat vederi așa că, mai devreme sau mai târziu, făptașii sunt identificați.

CHIȘINĂU, 5 oct — Sputnik. Polițiștii sectorului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău sunt în căutarea persoanelor din acest filmuleț. Indivizii au furat un telefon mobil de model "iPhone 5" în timp ce se aflau într-o cafenea.

Telefonul în valoare de 2.200 de lei aparținea unui angajat al cafenelei. Oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru furt care prevede o amendă în mărime de până la 13 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Persoanele care i-au recunoscut pe hoți sunt rugate să le divulge identitatea la poliție (număr de contact: 069592989). Poliția anunță că garantează confidențialitatea surselor de informare.  

Autor: Angela Covalciuc

Fluxul de știri
0