Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ca în anii '90: L-au atacat, i-au luat un milion de lei și au fugit cu un BMW

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Doi tâlhari l-au atacat pe un bărbat chiar în centrul Capitalei, iar după i-au furat aproape un milion de lei au fugit urcând întru-n automobil de marca BMW

CHIȘINĂU, 5 oct — Sputnik. Doi bărbați de 25 și 33 de ani, domiciliați în Capitală, au fost reținuți pentru 72 de ore. Aceștia sunt suspectați de comiterea unui atac tâlhăresc.

În data de 29 septembrie, un bărbat de 33 de ani, angajat al unui schimb valutar din Capitală a alertat poliția declarând că a fost atacat de două persoane necunoscute în timp ce se îndrepta spre locul de muncă, prin parcul Catedralei Mitropolitană din Chișinău. El a fost deposedat de geantă în care se aflau peste 900 de mii de lei.

Potrivit Poliției, atacatorii erau înarmați cu un electroșoc. După comiterea infracțiunii, au urcat într-un automobil de model „BMW", pe care l-au închiriat anterior, iar plăcuțele de înmatriculare care nu corespundeau automobilului dat.

Reținere - Sputnik Moldova
Societate
Reținere spectaculoasă a unui hoț și consumator de droguri – VIDEO

Pe data de 3 octombrie, suspecții au fost reținuți în timp ce se deplasau cu acest automobil pe șoseaua Orhei — Telenești. În urma perchezițiilor efectuate în automobil a fost depistat electroșocherul cu care a fost atacată victima.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru tâlhărie. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă privațiune de libertate pe un termen de la 12 la 15 ani.

Fluxul de știri
0