Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Rusia va continua să contribuie la soluționarea problemei Transnistriei

© Sputnik / Mikhail Klimentiev / Trecere la banca de fotografiiПрезидент РФ В. Путин принял участие в расширенном заседании коллегии МВД России
Президент РФ В. Путин принял участие в расширенном заседании коллегии МВД России - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Ultima rundă a negocierilor în acest format, după o întrerupere de doi ani, a avut loc la începutul lunii iunie 2016, la Berlin și s-a încheiat cu semnarea unui protocol

CHIȘINĂU, 4 oct — Sputnik. Rusia va continua să contribuie la soluționarea problemei Transnistriei, a declarat președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, comunică RIA Novosti.

„Vom contribui în continuare la soluționarea politică a problemei Transnistriei", a spus Putin în cadrul ceremoniei de primire a scrisorilor de acreditare din partea noilor ambasadori ai 20 de țări.

În procesul de negocieri privind reglementarea diferendului transnistrean în formatul „5+2" participă Chișinăul și Tiraspolul ca părți în conflict, Rusia, Ucraina. OSCE — în calitate de mediatori, Uniunea Europeană și SUA — în calitate de observatori. Ultima rundă a negocierilor în acest format, după o întrerupere de doi ani, a avut loc la începutul lunii iunie 2016, la Berlin și s-a încheiat cu semnarea unui protocol.

Fluxul de știri
0