Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sunt sau nu moldoveni printre victimele atacului sângeros de la Las Vegas

© Sputnik / Miroslav RotariМинистерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова
Министерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene s-a autosesizat în urma atacului armat produs la cazinoul Mandalay Bay din orașul Las Vegas

CHIȘINĂU, 2 oct — Sputnik. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene s-a autosesizat în cazul atacului armat produs la cazinoul Mandalay Bay din orașul Las Vegas, în urma căruia au fost omorâte peste 50 persoane şi rănite circa 200.

Ofițerii de poliție în apropierea stațiunii Mandalay Bay și a cazinoului din Las Vegas Strip - Sputnik Moldova
Cel puțin 50 de persoane ucise în atacul sângeros de la Las Vegas - VIDEO

Astfel, MAEIE și Ambasada Republicii Moldova în Statele Unite ale Americii anunță că monitorizează urmările atacului armat şi întreprind demersurile necesare pe lângă autoritățile americane pentru a afla dacă printre victimele incidentului sunt cetăţeni ai Republicii Moldova.

Cetățenii Republicii Moldova, în caz de necesitate, se pot adresa la numerele de urgență a Ambasadei Republicii Moldova în SUA +1 202 390 03 92 / +1202 667 11 30 sau Centrul de Apel al MAEIE: 0 800 909 90, 022 20 10 47, de pe teritoriul Republicii Moldova și +373 22 78 87 22, dacă apelul este efectuat din străinătate.

Fluxul de știri
0