Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fredolin Lecari a ajuns în structurile de conducere ale INTERPOL

© Sputnik / Miroslav RotariFredolin Lecari
Fredolin Lecari - Sputnik Moldova
Abonare
Adunarea Generală a Interpol a ales astăzi, 29 septembrie, cinci noi membri ai Comitetului Executiv al Interpol

CHIȘINĂU, 29 sept – Sputnik. Șeful Poliției de Frontieră a Republicii Moldova, Fredolin Lecari, a fost ales în funcția de membru al Comitetului Executiv al Interpol pentru un mandat de trei ani. 

Adunarea Generală a Interpol a ales astăzi, 29 septembrie, cinci noi membri ai Comitetului Executiv al Interpol, printre care și pe șeful Poliției de Frontieră din Moldova. Cea dea 86 sesiune a Adunării Generale a Interpol are loc la Beijing, China.

Vitalie Pîrlog - Sputnik Moldova
Podcasturi
Interviu exclusiv cu Vitalie Pârlog, numit recent șef la INTERPOL

Fredolin Lecari, alături de francezul Jean-Jacques Colombi, va reprezenta Europa în Comitetului Executiv al Interpol. 

Comitetului Executiv al Interpol se întrunește de trei ori pe an și este compus din 13 membri: președinte, trei vicepreședinți și nouă delegați care reprezintă Interpol în Africa, America, Asia și Europa. 

Fredolin Lecari a fost numit în funcția de șef al Poliției de Frontieră a Republicii Moldova la 28 septembrie 2016. Anterior a deținut funcția de șef al Biroului Naţional Central Interpol din Republica Moldova.

© Photo : captură ecran interpol.intСтруктура Интерпола
Структура Интерпола - Sputnik Moldova
Структура Интерпола
Fluxul de știri
0