O femeie cu un copil mic au căzut de pe scara avionului

© Sputnik / Игорь Руссак / Accesați arhiva multimediaОбновленный терминал "Пулково-1" в Санкт-Петербурге, архивное фото
Обновленный терминал Пулково-1 в Санкт-Петербурге, архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Scara pentru pasageri care a fost atașată la avionul sosit de la Moscova s-a dovedit a fi defectă, cedând îndată ce primii pasageri au pășit pe ea.

CHIȘINĂU, 29 sept — Sputnik. O femeie cu un copil de un anișor s-au ales cu traumatisme după ce au căzut de pe scara avionului pe aeroportul Pulkovo din Sankt Petersburg, au comunicat oficiali din cadrul companiei aeriene „Vozdușnâie Vorota Severnoi Stolițî".

Accidentul s-a produs în ajun: o femeie în vârstă de 44 de ani și un copil de un an au căzut de pe scara avionului Airbus care sosise de la Moscova, menționează Sputnik Belarus.

„După ce la bordul avionului a fost adusă scara mobilă, la ieșirea pasagerilor s-a produs un incident: o femeie și un copil au căzut de pe scară", au spus angajații companiei.

De menționat operativitatea personalului medical al companiei aeriene care i-au transportat imediat pe cei doi la punctul medical pentru a li se acorda primul ajutor. Ulterior micuțul a fost internat într-un spital din Sankt Petersburg.

Alți pasageri nu au avut de suferit. Cauzele incidentului urmează a fi elucidate.

Direcția de anchetă Nord-Vest privind transportul a Comitetului de anchetă al Federației Ruse a intentat un dosar penal pe marginea acestui caz conform articolului „Prestarea serviciilor ce nu corespund cerințelor privind siguranța vieții sau sănătății consumatorilor". La fața locului se află anchetatorii și criminaliștii.

Fluxul de știri
0