Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Incredibil! Vezi cum arată beciul în care președintele Dodon face vin – VIDEO

© Facebook / Igor DodonIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a ținut să le arate tuturor cum fabrică vin cetățenii Republicii Moldova în condiții de casă. Și nu doar că îl fabrică, dar și îl îmbuteliază în sticle.

CHIȘINĂU, 29 sept — Sputnik. Șeful statului Igor Dodon a plasat pe pagina sa de facebook un filmuleț video în care arată cum face el vin în gospodăria părinților săi din satul Sadova, raionul Călărași.

În acest video, Igor Dodon a vorbit și în limba rusă, dat fiind că, după cum a afirmat chiar el, acest mesaj este destinat "prietinilor noștri din afara țării".

Dodon afirmă că fiecare moldovean are un beci în care păstrează vinul, murăturile și altele. "Acesta este beciul meu. Eu acasă am mai multe beciuri, așa au construit părinții mei", a precizat șeful statului.

El a ținut să le arate tuturor că în beciul său are murături, conserve fabricate în condiții de casă, tot felul de lichioruri și, desigur, vin. Igor Dodon a arătat și cum este îmbuteliat vinul don butoi în sticle în condiții de casă.

Fluxul de știri
0