Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Chișinăul în ambuteiaje: șoferii înjură, poliția strânge din umeri

© Sputnik / Miroslav RotariАвтомобильная пробка
Автомобильная пробка - Sputnik Moldova
Abonare
Un adevărat calvar pe străzile Chișinăului: ambuteiaje în toate sectoarele, conducătorii auto sunt revoltați, iar poliția spune că sunt prea multe mașini

CHIȘINĂU, 27 sept — Sputnik. Ziua de miercuri s-a dovedit a fi una extrem de tensionată pentru conducătorii auto. Orașul a ajuns practic cuprins de ambuteiaje. Principalele intersecții ale capitalei sunt blocate de mașini.

Șoferii caută cu nervozitate alte căi de acces, pentru a evita staționările, dar se pomenesc oricum în blocaj. Zeci de șoferi amatori publică pe rețelele de socializare informații prin care avertizează unde anume s-au creat ambuteiaje. Situațiile de acest gen au devenit deja o legitate în Capitală. Chișinăul este pur și simplu de neimaginat fără aglomerațiile enorme de unități de transport.

Ambuteiajele s-a format în toate sectoarele Capitalei. Situația este deosebit de critică în centrul orașului.

Poliția afirmă că nu este nimic ieșit în comun în faptul că la această oră s-au creat blocaje.

„Această situație este legată de fluxul mare de automobile, din care cauză se formează ambuteiajele", au menționat angajații poliției.

Fluxul de știri
0