Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Directorul unei școli din Chișinău, suspectat că vindea copiii din gimnaziu

CC0 / Pixabay / Pexels / Violență
Violență - Sputnik Moldova
Abonare
Directorul unei școli-internat din Chișinău este suspectat de oamenii legii de trafic de copii, acesta a fost reținut, iar procurorii vor oferi mai multe detalii pe parcursul zilei de marți

CHIȘINĂU, 25 sept – Sputnik. Directorul gimnaziului-internat nr.3 din Chișinău este suspectat de trafic de copii. Acesta a fost reținut săptămâna trecută de oamenii legii. Deocamdată, instituțiile abilitate ale statului nu oferă mai multe detalii despre caz. 

Полиция оружие - Sputnik Moldova
Societate
Minoră din Basarabeasca traficată de tatăl ei. Poliția l-a reținut pe primar

Marți, 26 septembrie, Inspectoratul General al Poliției în comun cu Procuratura pentru Combaterea Crimei Organizate și Cauze Speciale vor organiza o conferinţă de presă, în cadrul căreia vor fi oferite informații privind reținerea mai multor persoane suspectate de trafic de copii.

Conferinţa de presă va fi susţinută de Lilian Levandovschi, șeful  Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigații al IGP și Valeriu Bodean, șeful adjunct al Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale.

Fluxul de știri
0