Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce se va întâmpla sâmbătă în parcul ”Valea morilor”: Doar o dată în an vezi asta

© Sputnik / Мирослав РотарьNicolae Juravschi
Nicolae Juravschi - Sputnik Moldova
Abonare
Pe 30 septembrie, în Parcul Valea Morilor, va fi organizat Olympic Eco-Fest - evenimentul la care poți merge cu întreaga familie
Ce se va întâmpla sâmbătă în parcul ”Valea morilor”. Doar o dată în an vezi asta

La Olympic Eco-Fest vor veni sportivi din mai multe țări ale lumii. Participând la eveniment, veți avea ocazia să-i cunoașteți pe marii campioni europeni, mondiali sau olimpici.

Pe parcursul zilei, doritorii vor putea participa alături de sportivi renumiți la o cursă de alergări, vor învăța cum să mănânce sănătos și chiar vor planta copaci.

Manifestația Olympic Eco-Fest va demara la ora 09:30, cu deja tradiționala cursă de caiac-canoe.

Cupa "Golden Canoe: Juravschi-Reneiski" va fi organizată al treilea an consecutiv de către Fundația Campionilor Olimpici sub egida Federației de caiac-canoe a Republicii Moldova. Autorii proiectului sunt dublii campioni olimpici Nicolae Juravschi și Victor Reneiski. Palmaresul sportiv al acestor sportivi este unul impunător: 2 medalii de aur la Jocurile Olimpice din Seul 1988, medalie de argint la Jocurile Olimpice din Atlanta 1996, 8 medalii de aur, 2 de argint și una de bronz la Campionatele Mondiale de caiac-kanoe.

Într-un interviu acordat studioului de radio Sputnik Moldova, fostul campion olimpic, în prezent, președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Moldova, Nicolae Juravschi, a declarat că se va strădui să participe și el la unele competiții organizate în cadrul evenimentului Olympic Eco-Fest.

Fluxul de știri
0