Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șocant: În bătaia din maxi-taxi din Capitală a fost agresat un minor – VIDEO

© Sputnik / Miroslav RotariFotografie simbol: Microbuz de linie
Fotografie simbol: Microbuz de linie - Sputnik Moldova
Abonare
Detalii șocante în cazul cerții care a avut loc între câteva femei, într-un microbuz de linie din Capitală. În timpul bătăii a fost implicat și un minor. O fetiță a fost agresată, trasă de păr și speriată de alte două femei mature.

CHIȘINĂU, 24 sept — Sputnik. Deocamdată poliția nu a reacționat la imaginile video puse pe Facebook de utilizatorul Igor Moțpan care surprind conflictul ce a avut loc sâmbătă, într-un microbuz de pe linia 112 din Capitală, între câteva femei care s-au certat de la un loc pe scaun.

De la replici neprietenești și reproșuri, doamnele au trecut la îmbrânceli, lovituri cu pumnul și trasul de păr.

Filmulețul video arată clar că în acest conflict a fost agresat și un minor. este vorba de o fetiță care nu doar că a fost speriată, înjurată și amenințată, dar și trasă brutal de păr de către o adultă furioasă.

Deși este un caz grav, Poliția Capitalei nu a venit deocamdată nici măcar cu un comentariu.

Este de remarcat faptul că s-a comportat în mod impardonabil și șoferul mijlocului de transport. Acesta, în loc să stopeze microbuzul și să cheme poliția, a continuat să șofeze de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Acum oamenii legii ar urma să verifice și comportamentul lui, mai ales că acest conflict a fost provocat de faptul că el a luat mult prea mulți pasageri în habitaclu unității de transport, ceea ce constituie o încălcare a normelor circulației rutiere și a transportului de pasageri.

Fluxul de știri
0