Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputat liberal: Se pare că PL este deja la final de drum

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание Парламента 23.09.2016
Заседание Парламента 23.09.2016 - Sputnik Moldova
Abonare
Liberalii din Parlamentul Republicii Moldova se împuținează, astăzi din fracțiune și partid a mai plecat un membru

CHIȘINĂU, 21 sept – Sputnik. Deputatul Iurie Dârda a anunțat, joi, în cadrul primei ședințe plenare a sesiunii parlamentare de toamnă-iarnă, că se retrage nu doar din fracțiunea PL din Legislativ, dar și din partid. 

”Începând de astăzi mă retrag din calitatea de membru al fracțiunii parlamentare a  PL și membru al Partidului Liberal”, a declarat scurt Dârda. 

Înainte de acest anunț, deputatul a explicat de ce pleacă din PL pe pagina sa de socializare. 

”Din păcate, PL se pare că este deja la final de drum, tare sper că greșesc când scriu asta, dar cu actualul mod de a face politica nu cred că vom reuși nici măcar să se apropie de pragul de trecere în Parlament la viitoarele alegeri”, a scris Dârda. 

După alegerile parlamentare din anul 2014, Partidul Liberal a obținut 13 mandate în Parlamentul Republicii Moldova. După plecarea lui Dârda, fracțiunea PL a rămas cu 10 deputați. Anterior, din fracțiune și partid au plecat Artur Gutium și Vladimir Cernat.

Fluxul de știri
0