Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Încă un expert susține că președintele Igor Dodon ar putea fi demis

© Sputnik / Мирослав РотарьPavel Midrigan
Pavel Midrigan - Sputnik Moldova
Abonare
Expertul consideră că Guvernarea de astăzi nu va putea schimba lucrurile în bine în Republica Moldova.
Midrigan: Guvernul de astăzi nu va schimba nimic în Republica Moldova

 

Într-un interviu oferit pentru Sputnik Moldova, politologul Pavel Midrigan a exprimat părerea că, în acest moment, în Guvernul și Parlamentul Republicii Moldova nu sunt persoane capabile să rezolve problemele grave cu care se confruntă statul nostru.

El a menționat că în țara noastră politicienii, în loc să-și facă onest și corect lucru, așteaptă ajutor din Uniunea Europeană, Federația Rusă sau din alte state.

Midrigan a subliniat că politicienii și cetățenii și-au pierdut demnitatea și au devenit, într-un fel, niște cerșetori. Politologul a menționat că instituțiile de stat ar trebui să se gândească la dezvoltarea țării, și nu neapărat ca lucrul acesta să se facă cu ajutorul altor state.

El consideră că cu cât mai aproape sunt alegerile parlamentare, cu atât mai evidente devin premisele că să fie inițiată procedura de demitere din fucție președintelui Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0